Vleeshaken

Weet je dat Twitter een ontzettend leuk medium is, waarmee je (ge)makkelijk in contact komt met andere Twitteraars. En als jij hen volgt, gebeurt het niet zelden dat je wordt teruggevolgd. Inmiddels zijn er meer dan 2000 volgers die mijn zin en onzin over de sexshop en de dames volgen. Niet zelden word ik gevolgd door mensen met een geslachtsdeel als avatar. Nu kan ik mensen natuurlijk gewoon blokkeren of weigeren maar ik kan ze natuurlijk ook gewoon laten volgen. Die vent die namelijk zo trots zijn pik op zijn ava zet, kan natuurlijk zo maar een potentiele klant zijn, voor het bedrijf waar ik voor werk. Dus ja, mocht je je afvragen waarom ik deze mensen volg of laat volgen, dan is dat je antwoord. Mij zitten ze trouwens niet in de weg. Als je wat vraagt, krijg je gewoon antwoord. Tenzij je vervelend bent. Dan ben ik zo klaar. Er zijn er wel eens bij die totaal geen respect hebben of door blijven vragen op dingen die voor mij te persoonlijk zijn. Het klinkt misschien stom, maar ik heb ook een persoonlijk leven!

Vorige week had ik een klant in de zaak. Hij vertelde me enthousiast dat hij DJ was, dat hij op geweldige sexy feestjes draaide, de geilste orgies beleefde en dat hij veel vriendinnen had. Hij verdiende leuk zijn geld. Zoals iedereen die iets te vertellen heeft, luister ik altijd aandachtig. Was eigenlijk verrast. Zo’n knapperd was t nou ook weer niet. Hoe kon die man dan zo goed “in de markt’ liggen? Dus vroeg hem nieuwsgierig wat hij deed. Hij zei dat hij een actieve rol had in Second Life. Dat hij een personage had aangemaakt met een aantrekkelijke avatar, van een grote gespierde man met een groot geslachtsdeel. Je kan op Second Life namelijk ook virtuele sex hebben. In werkelijkheid is dit een brildragende man met een bierbuik en kalend hoofd. Je kan daar gewoon zijn wie je wil. Zo zie je maar niets is wat het lijkt…
Second Life is een driedimensionale virtuele wereld waarin je een rol kan spelen met een avatar van iemand die jijzelf bedenkt. Niet te verwarren met Second Love, waar je als je een relatie hebt, kunt gaan daten met andere mensen die een relatie hebben.

Er komen in de shop natuurlijk verschillende stelletjes. En daarom vang ik daar wel eens het één en ander op. Het stel dat regelmatig in de shop komt, schroomt dan ook niet om te vertellen dat ze het prettig vinden om aan een suspencion (vleeshaken) te hangen. Zelf ben ik absoluut niet geïnteresseerd in pijn maar ik vind t wel interessant om te weten. De SM-wereld is sowieso niet mijn ding. Pijn is fijn??
Er zijn echt mensen die extreme pijn kunnen verdragen en erdoor in een soort trance raken. Die aan hun rug en vier vleeshaken door de lucht kunnen vliegen. Er is ooit eens een meneer geweest die aan suspencions 75 minuten in de lucht heeft gehangen onder een luchtballon. Een paar jaar terug was er een geweldige show op Wasteland waar een striptease opgevoerd werd door een knappe dame aan vleeshaken. Ik was zo onder de indruk dat ik het gehele optreden heb bekeken. Mezelf afvragend hoe dat dat in godsnaam mogelijk was. Er zijn zelfs speciale “Hangdagen” zodat je zelf kan ervaren hoe het is.

Alhoewel ik supernieuwsgierig ben, sla ik toch maar over. Laat maar hangen!

Volgende week is er weer een nieuwe blog!

See you then
Keep it sexy!
XXX

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel