Sex of shoppen?

Hoe komt het dat er vrouwen zijn die shoppen boven sex verkiezen? Dat is echt een vraag die mij bezighoudt. Gisteren werd er in een televisie programma gevraagd aan een paar dames: Als je mag kiezen tussen shoppen en sex, wat kies je dan? Het overgrote deel zegt gewoon shoppen! Is shoppen dan écht zo bevredigend? Kan me er niets bij voorstellen. En ja, natuurlijk vind ik shoppen leuk. Maar sex toch net ff wat leuker.
Misschien moeten ze maar gewoon bij onze shop langskomen, dan slaan ze twee vliegen in een klap.

Omdat mannen wél met sex en shoppen bezig zijn, komen die regelmatig iets leuks kopen voor hun partner. Ja, ik geef toe. Mannen shoppen ook graag… Maar hebben een ander uitgangspunt. De vrouwen zijn meer bezig met nieuwe schoenen, nieuwe tas, nieuwe kleding. Terwijl een man één doel voor ogen heeft. Iets kopen om dat straks te gebruiken met zijn partner als hij thuis is. Altijd grappig hoor, als mannen iets komen kopen.
Zou ze dit passen? Wat voor maat heeft ze dan vraag ik? Een grote S, kleine L. Ja daar hebben we wat aan. Dat zijn duidelijke antwoorden. Of deze… Of die tepelpompjes ook op z’n vriendin d’r klit gebruikt kan worden. Dat kan u beter beoordelen? Ik weet toch niet hoe groot d’r klit is?!

Sommige dingen wil je dus echt niet horen. En zeker niet op je nuchtere maag. Ik heb één probleempje, zegt een klant. Allergische reactie van siliconen glijmiddel. Krijg er gewoon veel smegma van, de dag erna. Ook goedemorgen!!!!
Natuurlijk is dat een serieus probleem. En natuurlijk kan je gewoon alles vragen en neem ik je 100% serieus. Als ik serieus moet zijn, dan kan ik dat heus wel en hou ik mijn gezicht in de plooi. Wij krijgen soms vragen waar we zelf geen antwoord op weten. Tenminste… Als we het niet verkopen, weten we er niet zoveel van. Al moet ik zeggen dat ik ook wel eens dingen tegenkom waarvan ik denk, wat is dat nu weer! Of ik alles uitprobeer wat we in de shop hebben? Nee! Ik moet je daarmee teleurstellen.

Zou een groenteboer alles uit zijn winkel eten? Nee he? Ik bedoel maar.

See you next time
Keep it sexy
XXX

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel