Een paar centimeter te kort

Het is inmiddels 5 januari 2015. Weer een jaar voorbij. Voordat ik mijn blog begin, wil ik iedereen een sexy en gezond 2015 wensen.
Als je mij vroeger had gevraagd wat ik wilde worden, zou ik zeggen dokter. Dat kwam eigenlijk omdat we regelmatig in het ziekenhuis kwamen omdat mijn oma daar dan lag. Verkoopster van sextoys heb ik nooit voor ogen gehad. Maar vanaf 2010 tot nu sta ik dan toch in een sexshop. Voordat ik er begon, was ik ooit één keer eerder in een sexshop geweest. Vond ze maar vaag. En associeerde dat met vieze mannetjes. Dat beeld is volgens mij, bij de meeste mensen nog steeds niet verdwenen. Tegen die mensen wil ik zeggen, stap onze shop eens binnen. Vraag wat je wil weten, kijk er rond. Je zult je nog verbazen!

Mijn ouders hebben mij altijd aangespoord om door te leren. Echt een leerwonder was ik niet. Na de middelbare school ging ik werken in een beletteringsbedrijf en daarna in een kopieerwinkel. Daartussen zit een zwart stukje. Na die tijd ging ik wederom werken bij een beletteringsbedrijf. Om niet veel later in een erotisch massagesalon als receptioniste aan de slag te gaan. Ik heb ook nog even achter de bar in een sexclub gewerkt en uiteindelijk kwam ik in de shop. Mijn ouders stonden niet te springen dat ik de erotische sector in ging. Maar ik deed het toch. Natuurlijk had ik tegenover mijn zoontje wel een soort schuldgevoel. Of ik er wel goed aan deed. Hij werd er wel eens mee gepest. Maar uiteindelijk is dat ook opgehouden… Of misschien is hij er nu beter tegen bestand. Ik val er niemand mee lastig in ieder geval. En echt “in het leven” heb ik nooit gezeten. Wel respect voor dames die het wel doen.Vrouwen die in die wereld terecht zijn gekomen, hebben daar altijd een reden voor. Het heeft niet zelden te maken met vroeger. Traumatische ervaringen. Een vriend die je aan het werk zet. Geldproblemen. Maar er zijn ook vrouwen die gewoon veel van sex houden en het werk doen. Ze zitten mij niet in de weg. Sterker nog … Ze zijn voor de shop een grote bron van inkomsten. Bij Rosie omdat we zelf dames hebben werken. En bij PlayLifeStyle omdat de dames regelmatig spullen komen kopen. Bulgaarse, Roemeense, Poolse, Thaise en transsexuele hoeren. Ze komen allemaal bij ons. Onze condoom voorraad moet constant op peil zijn.

Na mijn blog over Fleshlights, is de verkoop ook gestegen. Waarschijnlijk of misschien wel gegrepen door mijn blog erover. Zou aannemelijk zijn. Geweldig natuurlijk dat je daardoor mensen kan interesseren voor een product. Veel mannen zijn natuurlijk erg benieuwd naar hoe het werkelijk voelt. De een zegt: “Fantastisch.” Weer een ander zegt: “Voor ff tussendoor.” En weer een ander gooit het in de hoek omdat hij het niks vindt. Maar zoals ik bij elk speeltje altijd zeg: “Het is persoonlijk!”  Misschien heb je wel liever wat anders. Het is gewoon een kwestie van proberen wat je lekker vindt. Dat geldt dus ook voor je partner. De ene vrouw wil een vibrator en de ander een dildo. Misschien zelfs wel iets voor haar g-spot.
Bij de damesliefde wordt vaak een voorbinddildo ook wel strapon gebruikt. Een vrouw mist toch een paar centimeter als het gaat om geslacht. De meest mannelijke van het setje heeft er vaak niet eens ooit iets in gehad. Ik zat laatst met een vriendin van me te praten en toen ik haar ernaar vroeg zei ze dat een echte lesbo er nooit iets in wil. Ik weet natuurlijk niet veel van de dames op dat vlak maar ik denk wel dat ze er grotendeels gelijk in heeft.
Zelf heb ik ook wel eens iets met vrouwen gedaan maar altijd miste ik iets. Altijd kwamen ze een paar centimeter te kort. En alleen vrouwen die ik echt knap en mooi vind, zijn in mijn ogen sexueel aantrekkelijk. En ze moeten mooie grote tieten hebben. Ja, ik ben van de tieten. Geweldig!  Maar daar houdt het wel mee op.

Doe mij maar een vent!

Lees volgende week mijn nieuwe blog,

See you then
Keep it sexy
XXX

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel