De wereld van Mrs. Veronique

Als ik op donderdag en vrijdag aan het werk ben, krijg ik altijd wel mensen over de vloer die een bakkie komen doen. Even gezellig kletsen of de nieuwe toys bekijken. Zo krijg ik ook regelmatig Twitteraars op bezoek. Mensen die ik nog nooit van mijn leven heb gezien maar die benieuwd zijn naar de shop waar ik over tweet. Of gewoon mensen die willen weten wie Miss Wartaal is. Ik ben maar “gewoon” een naam op Twitter. Niet eens mijn echte naam, maar schijnbaar vinden ruim 2000 mensen het interessant wat ik schrijf. Het is trouwens al gauw goed als je over sex schrijft en alles wat daarmee is verwant. Dat is namelijk hét key woord op internet. Breed uitgemeten en zelfs vanaf een Rooms-katholieke of Islamitische site kan je er (per ongeluk) op komen. Natuurlijk kan je daar niks aan doen (!) Zodra je op Google komt, weten ze al welke berichtjes interessant voor je zijn en plopt dat op in je scherm. Google knows what you did last summer.

Twee weken terug kreeg ik een DM (priveberichtje) op Twitter van Mrs. Veronique. Een blonde dominante dame. Ze zou in de buurt zijn en wilde langskomen in de shop. Of ik er dan ook was. Die donderdag kwam ze. Toen ze de shop binnenkwam, wist ik gelijk dat zij het was. “Jij bent Mrs. Veronique!” Een leuke gezellige meid. We dronken koffie en ze zei dat ze een soundingset/dilatoren zocht. We vonden uiteindelijk een etui met daarin sounds die 30 cm lang waren, dit waren wel extra lange hoor. Staafjes van verschillende diktes van chirurgisch staal. Sounding betekent eigenlijk, voorwerpen in je urinebuis stoppen. Voor wie er niet mee bezig is, is het niet voor te stellen. Doet het zelfs al pijn, bij de gedachte eraan. Natuurlijk weet ik ook niet alles en wat ik niet weet, vraag ik dan ook gewoon aan de mensen die er wel mee bezig zijn. Dat zo’n sound in een urinebuis verdwijnt, weet ik. Maar dat zo’n zelfde sound van 30 cm ook in je urinebuis kan en zelfs zo ver dat het de prostaat aan tikt, was mij nog niet bekend. Je moet dat trouwens nooit doen als je geen ervaring hebt. Beter met iemand doen, die dat wel heeft. Mocht je toch eventueel gaan experimenteren, gebruik dan in ieder geval heel veel glijmiddel. Ben je geïnteresseerd in een soundingsessie of wil je je volledig overgeven aan een meesteres:www.mrsveronique.nl

Zelf ben ik absoluut niet onderdanig, verder dan een pets op mijn kont of trekken aan mijn haar gaat het niet. Onderdanige mannen heb ik niks mee. Die verwijs ik graag door naar een meesteres. In de SM wereld is er sprake van een dominant en een onderdanige. Ook wel dom en sub. Speel je beide rollen dus zowel dominant als onderdanig, dan wordt je switch genoemd. Vaak ligt het dan aan het spel,  welke rol je speelt. In de wereld van de SM kom je echter veel mensen, tegen die in het dagelijks leven een hoge functie bekleden en die in hun vrije tijd graag onderdanig zijn. Ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken. Ik denk dat iedereen dat wel doet. De een rookt een jointje, de ander drinkt een biertje en weer een ander stapt even een uurtje in de SM wereld. Wat is het toch geweldig dat dit allemaal kan!

See you next time
Keep it Sexy

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel