De Fetisjist

Als één van de weinige shops verkopen wij nog porno dvd’s. Geen werk van Nederlandse dames hoor maar wel vaak Amerikaans, soms ook Duits maar “ik kom” in het Duits is echt totaal niet sexy. “Ich Spritze ab.” Natuurlijk zijn er verschillende genres. Zo hebben we onder andere de veel verkochte feet dvd’s. Mannen die geilen op voeten. Of hakken. Niet zelden gaat dat samen met een panty fetisj. Die combinatie vinden mannen soms ubergeil. Wat mannen aan voeten vinden, begrijp ik niet. Gelukkig vinden we niet allemaal hetzelfde mooi en lekker. Anders zou het een saaie boel worden.

In de shop kom je natuurlijk ook mensen tegen. “Mag ik je iets vragen?”  Tuurlijk zeg ik. “Mag ik je voeten likken?” En dan moet je daar een antwoord op geven. Of niet. Ik hou daar niet van. Weet je dat ik je schop, als je aan mijn voeten zit? Wat een drama vind ik dat. Ik heb er niets mee. De wereld van de fetisjisten is daarom ook heel apart.
Mensen kunnen van de gekste maar ook van de gewoonste dingen opgewonden raken.Fetisjisme is het sexueel opgewonden raken door bepaalde voorwerpen aan te raken, likken, ruiken, strelen of door iemand anders zien gebruikt worden. Je kan het niet opnoemen of je hebt er een woord voor.
En er is altijd wel een gelijk gestemde te vinden op het internet. Wat dat betreft is internet een verademing. Zoek en Gij zult vinden. Dat was vroeger wel anders. Hoe kon je daar in godsnaam iemand vinden die ook een voorliefde heeft voor bijvoorbeeld luiers? Of misschien wel scat/poepseks, CBT (cock and ball torture), crossdressing ( je als man verkleden tot een vrouw), broekplassen, squirtfetisj, sounding, bondage, electro en zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien heb jij zelf wel een fetisj!

De lak, leer en rubberfetisj is tegenwoordig gewoon geaccepteerd. Sterker nog, er worden gewoon elke week fetisj dan wel kinky feesten georganiseerd. Waarbij je gekl eed in lak, leer of rubber móét verschijnen anders word je zelfs niet toegelaten. De doorbitch/de dame bij de deur beslist of je gepast gekleed bent.
Als ik daar nog aan denk… Wat een gave feesten waren/zijn dat. Wasteland. Dominatrix, Slaves for Passion enz. Zelf ben ik er jarenlang heen gegaan met mijn vriendin en haar man. Wereldtijd gehad met José & Jan, die mij regelmatig mee namen omdat ze vonden dat ik eruit moest en waar ik ze nog altijd dankbaar voor ben. Weken van te voren al zorgen dat je outfit klaar lag en de lol van te voren. Er eenmaal daar, achterkomen dat jij niet de enige ben die houdt van kinky feestjes houdt maar dat er ook collega’s en bekenden van je, op dat feest komen. Ik vond het vooral te gek om te zien hoe iedereen zich weer had uitgesloofd om zich in de latex, leer of rubber te hijsen. Echt een aanrader als je uitgekeken bent op de “normale” house feestjes. Bij mij was t geen fetisj, meer nieuwsgierig naar wat die wereld eigenlijk inhield. Of misschien was het mijn fetisj wel om ernaar te kijken,  al werd ik er dan niet warm of koud van.

Ik zou wel weer eens naar een leuk kinky feest willen…

Lees volgende week mijn nieuwe blog

See you then
Keep it Sexy

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel