Datzagikffnietaankomen

Het jaar 2014 zit er bijna op. Het jaar waarin ik gevraagd werd om wekelijks een blog te schrijven voor Play Lifestyle. Eigenlijk heb ik ‘t al verschrikkelijk druk. Werk in de shop van Rosie en Playlifestyle. En daarbij hou ik achter de (beeld)schermen ook nog wat social media voor Dutch Ink bij. Mijn hoofd loopt soms over maar wat heb ik leuk werk zeg. Ik doe mijn werk echt met plezier.

Het gebeurt regelmatig dat er mensen komen vragen of we werk hebben voor hen maar we zijn voorzien. “Jij hebt zulk leuk werk!” zeggen ze dan tegen me. Natuurlijk heb ik dat maar je moet er zelf ook een beetje een draai aan geven. Op een gegeven moment ken je de gezichten van je klanten en weet je zo’n beetje waar hun interesses liggen. Zo kwam er paar jaar geleden een vlotte knul binnen die even kwam kijken wat we allemaal hadden in de shop. Beetje verlegen kwam hij op me over dus ik dacht ik spreek hem gewoon aan. “Kun je het vinden?” vraag ik. “Eh nu, ik zoek jurkjes.” zei hij. “Die hangen beneden!” antwoord ik. En hij loopt naar beneden. Na 20 minuten komt hij weer boven, met een jurkje. “Denk je dat ik deze pas?” vraagt hij. Diezagikffnietaankomen.nl. Gelukkig kon ik mijn gezicht in de plooi houden. Nu, na ruim 4 jaar in de shop, kijk ik nergens meer van op. Als die bewuste knul nog wel eens komt, dan vertel ik hem meestal gelijk wat er nieuw is binnengekomen. Laatst hadden we pruiken… Toen besloot hij een brunette te worden met lang haar. So what, als hij het leuk vindt zich te verkleden. Ik zit er niet mee.

Heel apart dat mannen nog steeds denken dat je easy bent omdat je in een sexshop werkt. Grove misvatting. Aan de andere kant werkt het ook vaak op mijn lachspieren als een gastje van 20 condooms komt halen en me probeert te versieren. Als ik scherm met de uitdrukking: “Ik kan je moeder zijn!” hoor ik steevast hetzelfde: “Op een oude fiets moet je het leren!” Dan moet ik natuurlijk weer het laatste woord hebben… “Ik ben geen oude fiets!” Ook moet ik dagelijks, aan donkere mannen, uitleggen dat ik niet op donkere mannen val. Het lijkt haast of die gasten mij proberen te bekeren. “Once you go black, you never go back” is hun motto. Ga toch weg man.

Naast dildo’s, vibrators, nepkutjes, trileitjes, penisringen, pompen, pantypakjes enz verkopen we ook feromonen parfum. Vooral Poolse mannen kopen het graag. In de hoop (sexueel) aantrekkelijker voor hun partner te worden. En geloof me… Er zijn veel Poolse mannen hier in Rotterdam Zuid. Ook zijn er veel Poolse, Roemeense & Bulgaarse dames trouwens, die vaak condooms komen halen voor het uitoefenen van hun hobby, waar ze 9 van de 10 keer hun werk van hebben gemaakt. Echt contact heb je er niet mee. Ze kopen condooms en zijn weer weg. Natuurlijk hebben we nog veel meer artikelen te koop. Maar daarover een volgend keer meer.
Keep it sexy
Xxx

Miss Wartaal

Gerelateerde berichten

U kunt geen reactie plaatsen.

Afhalen in de winkel